Вони отримують кайф – Гуменюк розповіла, що п’яні окупанти влаштовують у Херсоні

Жителі окупованої Херсонщини страждають від традиційного способу російських загарбників знімати стрес – вживання алкоголю. Окупанти шукають собі нових пригод, тероризуючи місцеве населення.

Окупований Херсон

Окупований Херсон. Фото – apnews.com

Начальниця об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що в окупованій Херсонській області загарбники шукають те, що їм заборонено продавати – алкоголь, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами керівника прес-центру ОК «Південь», окупанти катують українців, чинять насильство та інші злочини. Вона додала, що росіяни знімають психологічний стрес також мародерством, отримуючи насолоду від крадіжок та наповнення автомобілів награбованим.

«Вони отримують кайф», – зазначила Гуменюк.

Жителі тимчасово захоплених територій розповідають, що у загарбників мародерство – практично єдине джерело «задоволення».

Раніше в Херсонській обласній раді повідомили, що «визволителі» знищують гуманітарне забезпечення у захопленому місті та околицях. Росіяни створюють нестерпні умови для життя людей, щоб вони погоджувалися на депортацію.

Exit mobile version