Арестович розповів, по яких об’єктах Росія може завдати ударів після обстрілів ТЕЦ та ГЕС

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович озвучив нову ціль для російських окупантів в українських містах після ударів по теплоелектроцентралях та гідроелектростанціях.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото – krymr.com

Під час ефіру з російською журналісткою Юлією Латиніною представник Офісу Зеленського заявив, що атаки росіян на енергетичні об’єкти України виявилися провальними, оскільки окупанти дають час на їх відновлення та ремонт, інформує «НБН».

На думку Арестовича, не виключено, що РФ більше не атакуватиме енергосистему України. Він зазначив, що у ворога залишилося ракет максимум на десять обстрілів.

При цьому країна-агресор може вдарити по територіях навколо атомних електростанцій у середині цього місяця напередодні саміту «Великої двадцятки».

Радник голови ОПУ стверджує, що кремлівський диктатор Володимир Путін щоразу шукає нові приводи для обстрілів, останнім з них стала атака на російські кораблі в окупованому Севастополі. Такі військові операції Кремля заздалегідь приречені на провал, оскільки наші сили ППО збивають від 60% до 90% випущених російських ракет.

Нагадаємо, що раніше військовий експерт Олег Жданов також заявив, що росіяни можуть завдати масованих ракетних ударів по наших містах напередодні саміту G20.

Exit mobile version