У Запорізькій області окупанти влаштували багатогодинну артилерійську битву між собою

Російські загарбники вкотре відзначилися надмасштабним провалом, влаштувавши у Запорізькій області «дружній» вогонь з артилерії.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – wikipedia.org

Про це повідомив «24 канал», посилаючись на джерела серед військових. Безглуздий інцидент стався наприкінці минулого місяця на лінії зіткнення у Запорізькій області, інформує «НБН».

Дві групи коригувальників путінської армії із сусідніх підрозділів висунулися на передову, щоб навести артилерію по позиціям українських захисників.

Між групами загарбників жодного зв’язку не було, при собі вони мали лише карту із позначеними позиціями угруповань «визволителів». В результаті окупанти направили вогонь по позиціях своїх сусідів-артилеристів, розпочавши тривале протистояння.

«Дружня» битва відбувалася не менше трьох годин, яка супроводжувалася самознищенням окупантів. В результаті бойового зіткнення було ліквідовано 20 росіян, ще 33 загарбники отримали поранення.

Відомо, що за перебігом вогню стежили штабні офіцери ЗС РФ, які бачили за допомогою безпілотника, що їх угрупування один одного знищують, проте втручатися не стали. Звичайно, вищому командуванню про інцидент не доповіли, залишивши мертвих солдатів у зоні, яка стала «сірою».

Раніше російський військовий у телефонній розмові розповів, як окупанти хапаються за зброю через міжетнічні конфлікти.

Exit mobile version