Екс-радник МВС розповів, коли на фронті розвіявся міф про «другу армію світу»

Радник міністра внутрішніх справ України у 2014-2021 роках Валерій Поцелуйко прокоментував деокупацію правого берега Херсонської області, нагадавши, коли саме було розвінчано міф про «другу армію світу».

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – news.sky.com

Екс-радник МВС заявив, що звільнення правобережжя Херсонщини вкотре довело нездатність збройних сил країни-агресора ефективно вести бойові дії, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами Поцелуйка, переломний момент у війні стався тоді, коли російські загарбники втекли з Харківської області. Саме тоді був розвіяний міф про окупантів так, як про «другу армію світу».

Він зазначив, що якщо раніше путінські військові хотіли захопити Київ за три дні, то зараз вони почали зводити оборонні споруди на території анексованого Криму. І все це сталося за вісім місяців.

Колишній радник МВС звернув увагу на те, що росіяни вже не контролюють ситуацію в Херсоні, саме тому вони одягають цивільний одяг, щоб збирати дані про дислокацію українських захисників та влаштовувати диверсії.

Звільнення правобережжя остаточно продемонструвало нездатність армії Путіна воювати. Як додав Поцелуйко, завтра росіяни почнуть залишати Запорізьку область, після завтра ЗСУ виженуть їх із Криму.

Зазначимо, що аналітики Інституту вивчення війни повідомили про розпалювання розколу у Кремлі після втечі окупантів із правого берега Херсонщини.

Exit mobile version