Залужний розповів, скільки тривала операція зі звільнення Херсона

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний прокоментував деокупацію Херсона. Генерал повідомив, що операція зі звільнення обласного центру тривала кілька місяців.

Валерій Залужний

Валерій Залужний. Фото – stopcor.org

На своїй Facebook-сторінці воєначальник подякував підрозділам Сил оборони, які доклали надзусилля, щоб очистити Херсон від російських окупантів, інформує «НБН».

За словами головнокомандувача армії України, операція зі звільнення обласного центру тривала з початку вересня й завершилася успіхом наших військовослужбовців.

У той же час генерал зазначив, що ця перемога має свою ціну – життя загиблих захисників та захисниць. Залужний додав, що українці знають, за кого і що вони воюють.

Зазначимо, що глава держави Володимир Зеленський відвідав деокупований Херсон у понеділок, 14 листопада. Візит українського лідера до звільненого від російських загарбників міста викликало невдоволення у Кремлі. Представник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що обласний центр – «територія Російської Федерації», відмовившись коментувати питання ЗМІ про приїзд президента України.

Exit mobile version