Велика хмара диму та запах горілої плоті: мешканці Херсона розповіли, як і де окупанти позбавлялися тіл своїх солдатів

Після втечі російських військ із Херсона жителі міста показали місце, де загарбники позбавлялися від тіл ліквідованих окупантів. Місцеві жителі припускають, що це місце може бути замінованим.

Російські окупанти в Херсоні

Російські окупанти в Херсоні. Фото – inosmi.ru

Видання The Guardian, посилаючись на свідчення херсонців, повідомило, що путінські військові звозили тіла мертвих окупантів на звалище на околиці міста, де їх спалювали, інформує «НБН».

Щоб жителі Херсона не дивилися, як позбавляються від трупів путінських солдатів, їм було заборонено наближатися до звалища. Проте городяни бачили, як на це місце приїжджали вантажівки загарбників із чорними мішками.

За словами очевидців, пакети з тілами підпалювали, наповнюючи повітря великою хмарою диму та запахом горілої плоті. На переконання херсонців, «визволителі» так позбулися тіл окупантів, які загинули під час бойових дій влітку.

Водій вантажівки, працівник звалища, попередив про те, що вороги могли замінувати це місце або залишити пристрої, що не розірвалися.

Журналісти видання пишуть, що на звалищі можна побачити залишки форми та шоломів загарбників, а також прапорів РФ. Зазначимо, що раніше у Мережі з’явилося резонансне відео, де росіяни розстрілювали своїх військових, які тікали з Херсона.

Exit mobile version