Російські мобілізовані визнали, що вони «фарш»: відмовляються повертатися на передову та віддавати зброю

Новобранці путінської окупаційної армії із Серпухова Московської області влаштували бунт. Мобілізовані поскаржилися, що їх кинули на першу лінію фронту без підготовки до бойових дій.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – ria.ru

Окупант Володимир Гурін повідомив, що його та інших новобранців ЗС РФ вивезли із Серпухова у невідомому напрямку. Невдовзі вони зрозуміли, що їх відправили до села Макіївка на Луганщині на «розтерзання» українській армії, видавши лише БК.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал видання «Обозреватель», інформує «НБН».

За словами Гуріна, жодної підготовки для новобранців не проводили, а з собою дали лише снаряди, не поставили жодних завдань. Мобілізовані поскаржилися, що командир батальйону від них відмовився, крім того, вони вже встигли зазнати втрат.

«Народ в жаху», – повідомив загарбник, зазначивши, що їм доводиться командувати самими собою.

Росіяни визнали, що вони – «фарш», але при цьому висловили готовність воювати на другій та третій лініях фронту. Повертатися на передову і віддавати зброю новобранці ЗС РФ відмовилися.

Нагадаємо, що британська розвідка розповіла про типові проблеми, з якими стикаються громадяни країни-агресора, яких мобілізують до армії Путіна для війни проти України.

Exit mobile version