Скабєєва принизила Путіна, зневажливо підписавши його відео: пропагандистка відреагувала на скандал

Топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва оскандалилася в Мережі, підписавши відео з російським диктатором Володимиром Путіним зневажливим прізвиськом та його понівеченим прізвищем.

Ольга Скабеева

Ольга Скабеева. Фото – ria.ru

Як підписала файли у своєму Telegram-каналі рупор путінського режиму розповів користувач Twitter із ніком Професор Преображенський. З’ясувалося, що Скабеєва назвала відео з Путіним «путен», «пыня» та «путин мобшиза», інформує «НБН».

Користувачі Мережі почали завантажувати файли та підтвердили, що саме так їх підписала псевдожурналістка. Однак після гучного скандалу пропагандистка поспішила перейменувати кадри з російським лідером та відреагувала на численні повідомлення в українських Telegram-каналах щодо приниження Путіна.

Скабєєва заявила, що українські джерела намагаються поширити про неї «якусь нісенітницю», запевнивши, що вона любить Росію «всією душею і навіть трохи більше».

Нагадаємо, що рупор путінського режиму раптово заявила про необхідність говорити росіянам правду про війну в Україні. В ефірі своєї пропагандистської програми Скабеєва визнала ефективність контрнаступу ЗСУ, «дискредитувавши» армію РФ.

Exit mobile version