Ігнорувала гімн Росії, малювала синьо-жовтий прапор та відповідала дітям «Слава Україні»: у Криму на школярку написали донос

В анексованому Криму на ученицю восьмого класу школи Красноперекопська донесли за чітку проукраїнську позицію. Дівчинка бунтувала проти порядків окупантів у навчальному закладі.

Прапор України

Прапор України. Фото – prosublim.com.ua

Telegram-канал «Крымский ветер» повідомив, що кримські проросійські ресурси розповсюджують текст анонімного доносу на юну українку, яка приїхала з Херсона на півострів, де навчається у школі №5 Красноперекопська, інформує «НБН».

Учениця 8-А класу не приховує свого негативного ставлення до країни-агресора. Школярка демонстративно проігнорувала гімн РФ, продовжуючи сидіти, коли інші діти піднялися зі своїх місць. Коли учні говорили їй «Слава Росії», дівчинка відповідала «Слава Україні».

Також школярі знайшли у її блокноті малюнок – синьо-жовтий прапор. Діти обурені її поведінкою, проте керівництво школи на проукраїнську позицію дівчинки не відреагувало.

Автор доносу закликав окупаційні «Міністерство освіти» та «МВС» відреагувати на цю інформацію та видворити дитину з батьками з Криму.

Раніше «королеву краси» анексованого Криму вирішили покарати за виконання української пісні, відмовивши у видачі російського паспорта.

Exit mobile version