Росія вирішила йти до кінця, тобто до нуля – Буданов про кількість майбутніх масованих ракетних атак РФ по Україні

Глава розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов висловився про запаси високоточних ракет у росіян.

Кирило Буданов

Буданов про повернення Криму. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», під час телемарафону розповів глава розвідки України Кирило Буданов заявив, що у країни-агресора Російської Федерації насправді ракет залишилося лише на кілька масованих атак по нашій країні. Після цього Збройні сили РФ вийдуть у нуль.

За його словами, після кількох масованих ракетних ударів по Україні, Російська Федерація вийде у нуль по ракетах.

Він зазначив:

«Насправді запаси високоточного озброєння у Росії вже підходять до завершення. Вони давно вже увійшли до критичного мінімуму. Але, як бачимо, російська сторона вирішила йти остаточно. Іншими словами – до нуля. У принципі це дуже погано для самої Російської Федерації».

За словами Буданова, виробництво нових ракет у РФ є, проте воно просто мізерне в порівнянні з неймовірною кількістю, яку вони застосовують під час атак по нашій країні.

Насамкінець Буданов додав:

«Якщо вже говорити про якісь конкретні цифри, а також обсяги, то нещодавно глава Міністерства оборони України вже озвучував цю цифру. І насправді у росіян ракет залишилося ще всього на кілька масованих атак. Потім вони вийдуть у нуль. І ми бачимо, як вони впевнено йдуть до цього. У країні обмежено виробництво високоточних ракет, і виробляються кілька типів високоточного озброєння».

Раніше глава Міноборони Резніков пояснив, як росіяни своїми ракетними ударами наближають Україну до перемоги.

Exit mobile version