Розвідка Великобританії пояснила, навіщо росіяни риють окопи та створюють тероборону у Бєлгородській області

У глибині Бєлгородської області росіяни почали створювати оборонні споруди, а губернатор Бєлгорода почав збирати місцеві «загони самооборони». Британська розвідка пояснила такі рішення РФ.

Окопи в Бєлгородській області

Окопи в Бєлгородській області. Фото – t.me/vvgladkov

Нещодавно країна-агресор вирішила розширити оборонні позиції вздовж свого кордону з Україною та у глибині Бєлгородської області. Про копання траншей у цьому регіоні стало відомо ще у квітні, мабуть, нові констукції, які встановлюватимуть зараз, є складнішими системами, інформує «НБН» з посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Великобританії.

У зведенні наголошується, що оборонні приготування та створення тероборони у Бєлгороді керівництво РФ просуває для розпалювання патріотичних почуттів у населення.

Крім того, можливо, в деяких осіб у російській владі існує щира, але хибна віра в те, що існує реальна загроза українського вторгнення до їхньої країни.

Британська розвідка додає, що підготовка держави-терориста до «нападу ЗСУ» пояснюється недоліками системи ухвалення рішень у Росії та небажанням Кремля робити політично доцільні висновки.

Нагадаємо, що губернатор Бєлгородської області, коментуючи зведення «засічної лінії» у регіоні, озвучив три варіанти розвитку подій щодо «українського вторгнення».

Exit mobile version