Жданов заявив, що армія Росії втратила наступальний потенціал: як Путін спробує вирішити проблему

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що російські окупаційні війська під час війни проти України втратили наступальний потенціал. Він розповів, як буде діяти кремлівський диктатор Володимир Путін.

Олег Жданов

Олег Жданов. Фото – glavred.net

В інтерв’ю виданню OBOZREVATEL експерт зазначив, що у перспективі армія Російської Федерації може втратити і оборонний потенціал, що загрожує розпадом держави-агресора, інформує «НБН».

За словами Жданова, глава Кремля намагатиметься вичавити з РФ весь військовий потенціал, щоб вести бойові дії з Україною на виснаження. Для Путіна це єдиний вихід, адже окупанти під час війни втратили наступальний потенціал.

Експерт звернув увагу на те, що загарбники здатні створювати загрозу в окремих зонах поля бою, а на інших ділянках фронту росіяни пішли в «жорстку оборону».

Путін намагається переконати суспільство РФ у тому, що «СВО» йде за планом, що війна буде затяжною і немає потреби у проведенні додаткових мобілізаційних заходів.

«Але настрої в Росії вже не ті», – підкреслив Жданов, зазначивши, що населення починає замислюватися над тим, чому громадяни повинні йти в бій, якщо є «друга армія світу».

Експерт додав, що втрата оборонного потенціалу ЗС РФ у кращому випадку загрожує зміною владних еліт у країні-агресорі, у гіршому – розвалом Росії.

Раніше Жданов розповів, яка перешкода завадила ЗСУ закінчити гарячу фазу війни з російськими загарбниками до кінця року.

Exit mobile version