У Міноборони України розповіли, чим у Росії лякають окупантів, які хочуть здатися в полон

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, як залякують російських військовослужбовців, які не хочуть брати участь у так званій «спецоперації» і мають намір здатися в полон ЗСУ.

Російські військовополонені

Російські військовополонені. Фото – apostrophe.ua

В ефірі національного телемарафону заступниця глави Міністерства оборони України повідомила, що командування армії країни-агресора залякує загарбників військовим трибуналом, щоб вони не здавалися в полон ЗСУ, інформує «НБН».

За словами Маляр, у російській державі, у диктатурі Кремля людина – раб і ніщо, і командування ЗС РФ робить все, щоб путінські солдати боялися здатися в полон українській армії.

Командування окупантів не лише залякує «відмовників» військовим трибуналом, а й повертає назад тих «визволителів», які залишають поле бою.

Заступниця міністра додала, що Україна веде роботу на всіх рівнях, щоб російські військові здавалися в полон добровільно, а не лише у бою, адже для них це єдина можливість зберегти собі життя.

Нагадаємо, що у Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли, як Москва формує списки на обмін полоненими, поділяючи бійців ЗС РФ на «сорти».

Exit mobile version