Окупанти наступають на трьох ділянках фронту: британська розвідка оцінила ефективність військових операцій росіян

У розвідці Великобританії повідомили, що путінські окупаційні сили продовжують розвивати наступ на трьох ділянках фронту в Україні, що супроводжується великими втратами.

Російські окупанти

Фото – gettyimages.com

Британська розвідка у зведенні російсько-української війни зазначає, що путінські війська продовжують наступ на трьох напрямках – на Вугледар і Бахмут Донецької області та Кремінну Луганської області.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-аккаунт Міністерства оборони Сполученого Королівства.

У відомстві повідомляють, що втрати російських загарбників залишаються високими, особливо у Вугледарі та Бахмуті. Безліч окупантів було ліквідовано з елітних 1155-ї та 40-ї бригад морської піхоти у Вугледарі. У розвідці Великобританії вважають, що ці підрозділи є неефективними у бою.

Армія Путіна, з наближенням річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну, зазнає зростаючого політичного тиску. Ймовірно, що Москва заявлятиме про захоплення Бахмута, незалежно від реальної ситуації на фронті.

Британська розвідка вважає, що якщо весняний наступ окупантів не принесе результатів країні-агресору, всередині керівництва РФ зросте напруженість.

Нагадаємо, що в Офісі президента України розповіли, що чекати нашій країні від росіян 24 лютого.

Exit mobile version