Маляр розповіла, як росіяни намагаються зірвати мобілізацію в Україні

Заступниця глави Міністерства оборони України Ганна Маляр заявила, що росіяни збираються зірвати проведення мобілізації в нашій країні. Чиновниця розповіла, що ворог робить для цього.

Ганна Маляр

Фото – armyinform.com.ua

В ефірі національного телемарафону заступниця міністра оборони повідомила, що Російська Федерація прагне зірвати мобілізаційні заходи у нашій країні, інформує «НБН».

За словами Маляр, держава-терорист зацікавлена в тому, щоб набір громадян до Збройних Сил України не відбувся. Росіяни б’ють по людському ресурсу і для цього запускають кампанії з дискредитації, вкидають багато дискусій на тему мобілізації.

Представниця оборонного відомства наголосила, що порушувати права громадян у ході проведення мобілізаційних заходів неприпустимо. Вона не заперечує, що в цьому процесі виникають певні проблеми, оскільки навантаження на територіальні центри комплектування дуже велике.

Заступниця глави Міноборони пояснила, що росіяни прагнуть використати ці випадки, щоб зірвати призов до армії в Україні, оскільки у ньому є запорука нашої перемоги.

Водночас у Російській Федерації готуються поповнювати путінські окупаційні сили студентами із вищих навчальних закладів. У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони розкрили подробиці цього процесу.

Exit mobile version