Директор ЦРУ заявив, що Путін вірить у свою перемогу у довгостроковій перспективі: на що розраховує диктатор

Глава Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс стверджує, що кремлівський диктатор Володимир Путін вірить, що Росія переможе у війні проти України. Президент-агресор не сумнівається, що він зможе виснажити західних союзників Києва.

Володимир Путін

Владимир Путин. Фото – kp.ru

За словами директора ЦРУ, Путін вважає, що він змусить час працювати на себе і зможе «перетерти» українців у війні на виснаження, паралельно виснажуючи їхніх партнерів на Заході.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на delo.ua.

Кремлівський диктатор переконаний, що Україна для нього важливіша, ніж для західних союзників. Тому, незважаючи на деморалізацію окупантів, брак особового складу та проблеми виснаження ЗС РФ на фронті, Путін продовжує вірити у довгострокові перспективи.

Бернс зазначив, що потрібно зробити все можливе, щоб змінити цю позицію. Він додав, що росіяни навряд чи зможуть досягти великих успіхів в Україні цьогоріч, зокрема здійснити повне захоплення Донецької та Луганської областей.

Раніше політтехнолог висловився про майбутні президентські вибори в Росії і пояснив, чому Путін не шукає собі наступника.

Exit mobile version