У ГУР розповіли, з якими країнами Росія намагається домовитися про постачання зброї та боєприпасів, окрім Ірану

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький розповів, з якими державами Москва веде переговори щодо постачання зброї та снарядів, окрім Ірану.

Боєприпаси

Фото – ЕРА

В ефірі національного телемарафону представник військової розвідки України повідомив, що Кремль сподівається придбати озброєння та боєприпаси у країн Африки та Близького Сходу, інформує «НБН».

За словами Скибицького, Російська Федерація відправила свої делегації до Міністерства оборони, Служби зовнішньої розвідки та інших відомств зазначених держав, щоб отримати військову допомогу для путінської окупаційної армії.

Представник ГУР МОУ зазначив, що Іран все ще залишається найголовнішим військовим партнером країни-агресора, передаючи їй дрони-камікадзе та боєприпаси. Проте Кремлю потрібні балістичні ракети, які Тегеран поки що не наважується постачати росіянам.

Крім того, Москва забирає раніше надану зброю у Сирії, щоб вирішити проблему в окупаційних військах.

Раніше глава ГУР МОУ Кирило Буданов розповів, що Росія розраховувала одержати зброю від Сербії, проте країна відмовила Кремлю. Начальник розвідки повідомив, чи надавала Північна Корея допомогу для путінської армії.

Exit mobile version