У ГУР вказали на ознаки підготовки окупантів до оборони у Криму

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький розповів, що свідчить про підготовку російських загарбників до оборони на території Кримського півострова.

Російські окупанти в Криму

Фото – gettyimages.com

В ефірі національного телемарафону представник ГУР МОУ назвав ознаки підготовки путінських окупаційних сил до оборони у тимчасово захопленому Криму, інформує «НБН».

За словами Скибицького, росіяни готуються до ведення оборонних дій у майбутньому, для чого вони підтримують у бойовій готовності інфраструктуру – сухопутний та авіаційний компоненти, розміщені на півострові. Зокрема, це бойова авіація, яка налічує 90 літаків та близько 60 гелікоптерів.

Представник військової розвідки додав, що також РФ створила в Криму оборонне угруповання, якому доручено обладнати фортифікаційні споруди та створювати лінії оборони. Найбільше цих об’єктів на півночі півострова та на підступах до нього – на півдні Херсонщини.

Раніше про ситуацію у Криму висловився глава оборонного відомства Олексій Резніков. Міністр вказав на гарний знак для України.

Exit mobile version