Командування ЗС РФ мотивує окупантів новою ініціативою: за що загарбники можуть отримати додаткові бонуси

Керівництво країни-агресора продовжує вигадувати нові стимули для путінських окупаційних сил. Наразі окупантам обіцяють додаткові бонуси за пошкодження чи знищення танків, які передали ЗСУ країни НАТО.

Російський окупант

Фото – afp.com

Американська газета The New York Times пише, що серед нещодавнього «витоку» даних Міністерства оборони США була інформація про методи ведення війни Російською Федерацією, інформує «НБН».

Видання зазначає, що стали відомі дані про мотивацію путінських солдатів продовжувати воювати у вигляді додаткової грошової винагороди. Загарбникам обіцяють виплачувати бонуси за пошкодження чи знищення танків Альянсу.

Журналісти пишуть, що це лише одна ініціатива із серії заохочень для підняття морального духу в лавах російських окупаційних сил. Щоб отримати винагороду, визволителям необхідно надати кадри пошкодження або знищення бойових машин НАТО.

Надалі пропагандисти мають намір використовувати такі фото та відео для проведення ІПСО, щоб знизити довіру Заходу до Києва та показати, що ЗС РФ має інструменти для знищення нового озброєння ЗСУ.

Раніше іноземне видання розповіло про виплати громадянам РФ за реєстрацію для потенційного вступу до армії, а також про оплату окупантам «кожного кілометра просування».

Exit mobile version