Річниця удару по крейсеру «Москва»: Резніков розповів про долю затонулого корабля після перемоги України

У річницю удару по флагману флоту Російської Федерації «Москва» глава Міністерства оборони Олексій Резніков розповів про долю затонулого крейсера після перемоги нашої країни у війні.

Ракетний крейсер РФ "Москва"

Фото – rbc.ru

На своїй Facebook-сторінці міністр оборони нагадав, що рівно рік тому 13 квітня Військово-морські сили ЗСУ переписали вікову історію, завдавши точного удару ракетою «Нептун» по флагману чорноморського флоту РФ «Москва». Наступного дня цей «русский военный корабль» пішов на дно, інформує «НБН».

За словами Резнікова, катастрофа ракетного крейсера країни-агресора здавалася неймовірною і стала надихаючою подією для українців, адже востаннє росіяни втрачали свій флагман понад сто років тому.

Глава оборонного відомства, говорячи про подальшу долю затонулого корабля «Москва», запевнив, що після перемоги України у війні з РФ крейсер окупантів стане популярною локацією для дайверів.

Крім того, міністр переконаний, що туристи з усього світу на деокупованому півострові підніматимуть келихи кримського вина під тост: «За російський військовий флот – до дна!».

Раніше глава Міноборони заявив, що Україна має чим здивувати флот ЗС РФ і пообіцяв «сюрприз» для кораблів окупантів.

Exit mobile version