У ГУР розповіли, як Путін позбавив російські війська їхньої найбільш боєздатної частини

Спікер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що Збройні сили Російської Федерації втратили свою найбільш боєздатну частину військ завдяки рішенню кремлівського диктатора Володимира Путіна відправити їх у нашу країну.

Втрати окупантів в Україні

Фото – tsn.ua

В ефірі національного телемарафону представник української військової розвідки заявив, що найбільш боєздатну частину «другої армії світу» знищено, інформує «НБН».

За словами Юсова, путінські окупаційні сили втратили військових, які здатні виконувати бойові завдання, завдяки рішенню глави Кремля відправити їх у «м’ясорубку» в Україні.

Спікер ГУР МОУ зазначив, що зараз російські загарбники можуть планувати тактичні операції та намагатися реалізувати їх, проте насправді окупанти переходять у стратегічну оборону.

ЗС РФ провалили розпіарений «великий наступ» взимку і на сьогодні вони не здатні повторити ті спроби, які були у них після 24 лютого 2022 року.

Однак це не означає, що росіяни не несуть загрози нашій країні, оскільки країна-агресор має великий особовий склад армії, мобілізаційний потенціал і значну кількість бойової техніки.

Зазначимо, аналітики CSIS заявили, що війська РФ занепали, спрогнозувавши, скільки ще вони зможуть продовжувати війну.

Exit mobile version