Щоб не пили алкоголь і не мародерствували: у Херсонській облраді розповіли, як командири «тримають у тонусі» окупантів

Перший заступник глави Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, як командування путінської армії намагається чимось зайняти окупантів, аби «тримати їх у тонусі».

Російські окупанти

Фото – rbc.ru

В ефірі «Свобода.Ранок» чиновник розповів, що командуванню ЗС РФ потрібно чимось займати підрозділи, які перебувають на тимчасово захопленій території Херсонщини, інформує «НБН».

За словами Соболевського, немає жодної логіки в тому, що росіяни на цій території риють окопи та траншеї. Командирам треба чимось зайняти путінських солдатів, тож залучають їх до створення лінії оборони та укріпрайонів.

Заступник глави облради пояснив, що, якщо загарбники нічим не зайняті, в їхніх лавах починаються хвилі пияцтва, дезертирства та мародерства. Тому командування окупантів намагається тримати їх у тонусі з ранку до вечора.

Чиновник також пояснив постійні удари по цивільній інфраструктурі у цій частині регіону. За його словами, «визволителі», які приїхали за новою ротацією, погано навчені і «налякані», тому вони створюють атмосферу терору, обстрілюючи житлові райони, школи та лікарні.

Раніше в ОК «Південь» розповіли, як росіяни на Херсонщині готуються до контрнаступу ЗСУ.

Exit mobile version