Окупанти можуть піти на черговий «жест доброї волі»: Резніков розповів, який привід використає РФ

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков припускає, що на тлі поразок на фронті армія Путіна може здійснити черговий «жест доброї волі». Чиновник розповів, як РФ може пояснити втечу загарбників.

Олексій Резніков

Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна» глава оборонного відомства запевнив, що у Кремлі розглядають різні варіанти можливих сценаріїв, які допоможуть виправдати чергові провали російських військ на полі бою в Україні, інформує «НБН».

Резніков звернув увагу, що на публічних ресурсах у Росії вже звучать заклики закінчувати так звану «спецоперацію» або переходити до оборони та утримувати «нові» території. Тому Москва думає, як «продаватиме» своїм громадянам успіхи ЗСУ.

За словами міністра, не виключено, що «жест доброї волі» армії Путіна станеться під виглядом якогось катаклізму. Кремль може переключити увагу росіян з втечі загарбників на техногенну катастрофу всередині країни, у результаті якої з’являться ризики для населення. Москва акумулюватиме ресурси, зокрема й солдатів, для ліквідації її наслідків.

Раніше глава держави Володимир Зеленський заявив, що одразу здобути перемогу у війні над Росією дуже складно, розповівши, що має робити Україна.

Exit mobile version