Жителів Бєлгородської області закликають евакуюватися: росіяни панікують через вибухи у регіоні

Громадяни РФ влаштували істерику через вибухи у Бєлгородській області, губернатор регіону В'ячеслав Гладков спробував заспокоїти співвітчизників, що панікують. В обласному центрі оголосили повітряну тривогу та помітили безпілотники.

Бєлгород

Фото – ria.ru

Пропагандистські Telegram-канали РФ повідомляють про гучні вибухи в Бєлгородській області та повідомляють про БПЛА у небі. Росіяни скаржаться, що місцеві чиновники ніяк не коментують ситуацію та цікавляться, де їхня «потужна» ППО, інформує «НБН».

Також жителі Бєлгородської області запанікували через заклики по радіо евакуюватися з регіону. Згодом з’явилося повідомлення від губернатора, який спробував заспокоїти громадян РФ. Гладков назвав заклики виїжджати в безпечні райони неправдивими, пообіцявши пізніше проінформувати населення про ситуацію.

У Мережі активно розповсюджуються кадри повітряної тривоги з Бєлгорода, а також дрона, який нібито пролітав над регіоном. Місцеві жителі повідомляють про «бавовну» в інших населених пунктах області, зокрема, у Грайвороні, Новостроєвці та Козинці.

Згодом в області заявили, що помітили техніку з українським прапором.

Нагадаємо, вночі 21 травня у Бєлгородській області почалася сильна пожежа після вибухів. У Мережі показали кадри.

Exit mobile version