Новий рейд «ЛСР» та «РДК»: Данілов висловився про події у Бєлгородській області

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов відреагував на новий рейд бійців «Легіону Свобода Росії» та «Російського добровольчого корпусу» у Бєлгородській області.

Олексій Данілов

Фото – ukrinform.ua

В інтерв’ю «Радіо Свобода», висловлюючись про новий рейд російських добровольців у прикордонний регіон країни-агресора, чиновник заявив, що події у Бєлгородській області – це лише початок, повідомляє «НБН».

Секретар РНБО нагадав, що рейд «ЛСР» та «РДК» – не перший випадок, коли росіяни зі зброєю в руках ідуть захищати свою країну, на що вони мають право. Він додав, що до цього треба звикати.

Чиновник переконаний, що все це не обмежиться лише Бєлгородською областю, звернувши увагу на інциденти по всій території Російської Федерації. Данілов додав, що РФ – це «дивна країна» і лише питання часу, де наступного разу «ми бачитимемо такі речі».

Нагадаємо, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков відреагував на обстріл Бєлгородської області. Представник Адміністрації президента заявив, що «бавовна» у прикордонних регіонах РФ нібито не вплине на перебіг війни.

Exit mobile version