Розміщення бойовиків ПВК “Вагнер” у Білорусі: Данілов анонсував, що обговорюватимуть на найближчій Ставці верховного головнокомандувача

Наразі активно обговорюється тема переміщення бойовиків приватної військової кампанії "Вагнер" до Республіки Білорусь. Зокрема, це опосередковано прокоментував секретар РНБО Олексій Данілов.

Олексій Данілов

Фото - rbc.ua

Як інформує “НБН“, в ефірі національного телемарафону Олексій Данілов розповів, що під час найближчого засідання Ставки верховного головнокомандувача ЗСУ, зокрема, розглядатиметься і питання розміщення в Білорусі найманців ПВК “Вагнер”.

Так, згідно зі словами Данілова, спочатку необхідно подивитися, де опиняться “вагнерівці”. Також потрібно буде звернути увагу на те, якою буде їхня кількість, чи буде на території Білорусі 8-8,5 тисячі бойовиків?

Олексій Данілов зазначив, що станом на сьогодні такої кількості “вагнерівців” у Білорусі немає. Але водночас він додав, що за вельми короткий проміжок часу для найманців ПВК “Вагнер” у РБ було поставлено табір із літніх наметів. 

Нагадаємо, раніше Данілов прокоментував повстання бойовиків Пригожина в Росії.

Exit mobile version