Масштабні втрати окупантів в Україні: британська розвідка з’ясувала, з якою кризою зіткнулася РФ

Розвідка Великобританії повідомила про чергову кризу в країні-агресорі. З'ясувалося, що Російська Федерація, мабуть, зіткнулася з проблемами бойового медичного забезпечення через величезну кількість втрат у війні проти України.

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – rus.az24saat.org

Британська розвідка зазначає, що путінські окупаційні сили протягом 17 місяців повномасштабної війни в Україні щодня зазнавали в середньому близько 400 втрат, що спровокувало кризу бойового медичного забезпечення у РФ.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-сторінку Міністерства оборони Сполученого Королівства.

У відомстві повідомляють, що приплив поранених у Росії підірвав нормальне надання медичних послуг цивільним особам, особливо у регіонах, що межують з Україною. Багато спеціалізованих військових госпіталів РФ зарезервовані для поранених офіцерів.

За словами керівника підрозділу бойової медицини компанії «Калашников», країна-агресор могла запобігти до 50% втрат путінських окупаційних сил за належного надання «визволителям» першої медичної допомоги.

У розвідці Великобританії уточнили, що основною причиною ампутації кінцівок та смертей є повільна евакуація поранених з поля бою, а також неналежне використання грубого російського джгута.

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опублікував відео «сповіді» полоненого окупанта. Загарбник поскаржився, що до путінських солдатів ставляться як до м’яса, через що «друга армія світу» зазнає великих втрат.

Exit mobile version