Йшов на Москву, збивав літаки Пригожин, а затримали Гіркіна: у ГУР пояснили арешт російського терориста

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов висловився щодо затримання в РФ колишнього офіцера ФСБ, екс-ватажка бойовиків «ДНР», терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Фото – rucompromat.com

В ефірі національного телемарафону речник ГУР МОУ розповів, що арешт Гіркіна говорить про те, що в РФ між «вежами» Кремля розпочалася активна конфронтація, інформує «НБН».

«Пушкін дописався, Гагарін долітався, а Гіркін договорився», – зазначив представник розвідки, додавши, що затримання військового злочинця є гарною новиною.

Він звернув увагу на те, що боротьба «веж» Кремля відбувалася давно, але після «повстання» ПВК «Вагнер» ці процеси вийшли назовні. Спікер ГУР зазначив, що Україна бажає успіху всім учасникам цих «розбірок».

Юсов додав, що ситуація з арештом колишнього «міністра оборони ДНР» є парадоксальною, оскільки організатором «бунту» є Євген Пригожин, але затримали екс-офіцера ФСБ.

Зазначимо, що Гіркіна затримали сьогодні по полудню у його квартирі. За словами дружини терориста, його звинуватили у екстремізмі.

Exit mobile version