На Луганщині окупанти «закрили» три міста: в ОВА розповіли, на кого полюють росіяни

На Луганщині російські загарбники ізолювали три міста, щоб мінімізувати переміщення місцевого населення. В обласній військовій адміністрації повідомили, кого розшукують окупанти.

Сєвєродонецьк

Фото – novosti.dn.ua

У Луганській ОВА розповіли, що «влада» Кремінної, Сєвєродонецька та Рубіжного «закрила» міста для максимального скорочення переміщення місцевих жителів, інформує «НБН».

У відомстві зазначили, що у прифронтових населених пунктах росіяни посилили пропускний режим. Тепер до міст можна потрапити лише за наявності документа про місцеву реєстрацію чи пропуску, який було особисто отримано в «адміністрації».

Путінські солдати на блокпостах ретельно перевіряють документи, вишукують ймовірні підробки. Окупаційна «влада» полює на українців, які допомагають ЗСУ.

У Троїцькому «визволителі» тримають населення у напрузі, проводячи постійні обшуки. У селищі міського типу значно зменшилася кількість порожнього житла, яке загарбники та колаборанти вважають придатним для проживання.

Раніше у Луганській ОВА розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку. У тимчасово захопленому місті процвітає мародерство, злочинці почали проникати у житло, де перебувають господарі.

Exit mobile version