Окупанти стрімко втрачають не лише людей, а й техніку: Череватий розповів, чим РФ компенсує знищене

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що росіяни на війні стрімко втрачають бойову техніку й намагаються замінити знищене, на що негайно реагують захисники.

Знищений російський танк

Фото – dw.com

В ефірі «24 каналу» представник Східного угруповання військ повідомив, що окупанти почали потужніше використовувати дрони-камікадзе, загалом БПЛА, радіоелектронну боротьбу, на що захисники намагаються відповідати негайно, інформує «НБН».

За словами Череватого, на початку повномасштабного вторгнення у ЗС РФ було багато нових БМП-3, проте через великі втрати техніки зараз загарбники почали використовувати зняті з озброєння БМП-2 і навіть БПМ-1.

Невтішна ситуація в армії Путіна й із бронетранспортерами. До повномасштабної війни країна-агресор вихвалялася новітнім БТР-82, зараз же на фронті «друга армія світу» воює на застарілих зразках – БТР-80 і навіть БТР-70.

Захисники на полі бою стали рідше зустрічати нові моделі танків РФ Т-90 та Т-80, оскільки тепер окупанти переважно використовують Т-72 ранніх модифікацій.

Раніше Череватий оцінив можливість реваншу ворога на Куп’янському напрямі.

Exit mobile version