РФ повернулася до тактики «м’ясних штурмів»: у Міноборони повідомили про активізацію окупантів на східному фронті

Заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр розповіла про активність та цілі російських окупантів на сході країни, задля досягнення яких РФ повернулася до тактики «м'ясних штурмів».

Російські окупанти

Фото – delfi.lt

В ефірі національного телемарафону заступниця міністра зазначила, що Схід України – епіцентр зусиль «другої армії світу». Загарбники не шкодують ресурсів, щоб досягти головної мети – вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, інформує «НБН».

За словами Маляр, окупанти в регіоні активізувалися і почали кидати на поле бою всіх, хто є, повернувшись до тактики «м’ясних штурмів». Командування ЗС РФ перекидає війська з Авдіївського напрямку під Бахмут Донецької області та Куп’янськ на Харківщині.

Представниця оборонного відомства назвала Куп’янсько-Лиманський напрямок найгарячішим, оскільки росіяни там продовжують спроби прориву оборони захисників.

На Бахмутському напрямку загарбники панікують через просування ЗСУ. Щоби зупинити українських військових, окупанти стягують туди авіацію, збільшивши кількість обстрілів.

Нагадаємо, у Міноборони назвали мету росіян на Куп’янському напрямку.

Exit mobile version