Деокупація Криму: Буданов пояснив, чому півострів звільняють повільніше, ніж прогнозувалося

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов висловився щодо звільнення Криму. За його словами, просування у цьому питанні відбувається повільніше, ніж прогнозувалося.

Кирило Буданов

Фото – vesti.ua

В інтерв’ю «Крим.Реалії» глава ГУР МОУ прокоментував виконання раніше заявлених планів щодо деокупації Криму. Генерал зазначив, що Україна «випала з графіка» у цьому питанні та події розвиваються повільніше, ніж прогнозувалося, інформує «НБН».

За словами начальника української військової розвідки, наша країна йде до мети і, якщо подивитися на події на тимчасово захопленому півострові, стає зрозуміло, що це рівень бойових дій, який не зрівняється з тим, що було в регіоні рік тому і раніше.

Буданов зазначив, що прогнози щодо звільнення Криму складаються з урахуванням фактів, цифр, перебігу подій, військових, економічних показників тощо. При цьому є реальність, яка відбувається на фронті.

Зазначимо, у ніч на четверг, 24 серпня, українські десантники висадилися на території Криму. У розвідці показали кадри спецоперації ГУР на півострові.

Exit mobile version