У ЗСУ висловилися про «бавовну» на півострові: яку «заспокійливу» стратегію використовує РФ для захисту Кримського мосту

Начальниця прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала нічні «хлопки» у тимчасово окупованому Криму, розповівши, яку «заспокійливу» стратегію використовують ЗС РФ для захисту Керченського мосту.

Кримський міст

Фото – rg.ru

В ефірі національного телемарафону речниця оперативного командування «Південь» висловилася про нічні вибухи на тимчасово окупованому півострові, зазначивши, що інформація про роботу захисників у Криму потребує уточнення, інформує «НБН».

За словами Гуменюк, поки що у ЗСУ «спостерігають і неприховано радіють». Вона нагадала, що в Криму розташована велика кількість запасів путінських окупаційних сил, зокрема ЧФ РФ. Ці об’єкти загарбників – законні цілі для удару.

Глава прес-центру розповіла, що «визволителі» намагаються захистити затопленими баржами міст у Керченській протоці. Спікер ОК «Південь» зазначила, що це «заспокійлива» стратегія росіян, які, захищаючись з моря, повинні спостерігати ще й за повітрям.

Гуменюк зазначила, що «коли нервуються, руки мають бути чимось зайняті», тож окупанти в паніці почали таким чином додатково «зміцнювати» оборону конструкції.

Як повідомлялося, у ніч на 30 серпня ППО країни-агресора довелося відбивати одну з найбільших атак безпілотників на територію РФ, БПЛА завдали удару і по Криму.

Exit mobile version