Переїхали до Генічеська та Скадовська: чому окупанти закрили «партійні штаби» у Новій Каховці

У тимчасово захопленій Новій Каховці Херсонської області закрили «партійні штаби» для проведення фейкових виборів. Окупантів налякали дії українського підпілля.

Нова Каховка

Фото – shutterstock.com

У Центрі національного спротиву повідомили, що успішні дії партизанів у Новій Каховці не залишилися поза увагою загарбників. Тепер окупанти бояться працювати у місті, побоюючись, що їх підірвуть, інформує «НБН».

«Визволителі» живуть у страху після «бавовни» у штабі «Єдиної Росії», організованої партизанами руху «АТЕШ». Після цього у Новій Каховці також закрилися і «офіси» партійних осередків.

Українці в окупації саботують «вибори», тож загарбники завезли до «штабів» для імітації партійної діяльності та гарної пропагандистської картинки гастролерів із Росії.

У Новій Каховці «визволителі» вирішили не ризикувати своїм життям та переїхали до Скадовська та Генічеська. Ситуація із псевдовиборами показує, що навіть за півтора року повномасштабної війни росіяни не контролюють тимчасово захоплені території.

Нагадаємо, що внаслідок підриву штабу «Єдиної Росії» у Новій Каховці були ліквідовані окупанти та згоріла вся документація для проведення фейкових виборів.

Exit mobile version