Бої за Бахмут: військовий пояснив, чим унікальна ситуація на цьому напрямі, вказавши на проблему росіян

Заступник командира тактичної групи «Азов» Родіон Кудряшов повідомив про ситуацію в районі Бахмута Донецької області. Військовий зазначив, що навколо міста-фортеці склалася унікальна ситуація, яка не схожа на те, що відбувається на інших ділянках фронту.

Бахмут

Фото – AP Photo

В ефірі «24 каналу» Кудряшов повідомив, що захисники на Бахмутському напрямку нарощують успіх, у той час як у «визволителів» почалися проблеми в їхній лінії оборони, яка йде від міста-фортеці до Горлівки. «Прогалину» окупантам організували ЗСУ, інформує «НБН».

За словами військового, росіяни намагаються перехопити ініціативу, контратакувати, повернути втрачені позиції, проте не досягають поставленої мети. ЗС РФ використовують багато снарядів та перекидають резерви.

Кудряшов додав, що навколо Бахмута склалася унікальна ситуація, «інший всесвіт». На цій ділянці фронту, на відміну від інших, застосовуються всі види військ, зброї, починаючи від тактичних та оперативних прийомів 19 століття і закінчуючи прийомами 21 століття.

Нагадаємо, що РФ повернула під Бахмут «вагнерівців». У ЗСУ розповіли про роль найманців ЧВК на цьому напрямі, відповівши, чи допоможуть бойовики окупантам переламати ситуацію на фронті.

Exit mobile version