В ОК «Південь» пояснили, із чим пов’язана ракетна атака окупантів на Кропивницький 14 листопада

Начальниця прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала ракетну атаку на Кропивницький у вівторок, 14 листопада. Вона пояснила, з чим пов'язаний удар російських окупантів по місту.

Наталія Гуменюк

Фото – novyny.live

Речниця оперативного командування «Південь» в ефірі національного телемарафону нагадала, що вчора путінські окупаційні сили спрямовували ракети Х-59 та Х-31 на Кропивницький, Дніпропетровську та Одеську області, інформує «НБН».

За словами голови прес-центру, російські загарбники цими ударами намагаються знайти протиповітряну оборону. Незважаючи на те, що були влучання, вони відбувалися на відкритих територіях, тому не було потерпілих і руйнувань.

Гуменюк звернула увагу на те, що ЗС РФ не часто атакують Кропивницький, проте вчора «визволителі» вирішили «промацати» ситуацію з роботою ППО у цій області. Вона додала, що росіяни починають застосовувати ракети для ударів по Україні, які можуть активізувати взимку.

Зазначимо, що 14 листопада над Кропивницьким збили високоточну ракету Х-59.

Як повідомлялося, у ніч на 15 листопада «друга армія світу» атакувала Кривий Ріг. Влада повідомила про наслідки ракетного обстрілу.

Exit mobile version