З іранськими моделями такого немає – окупанти скаржаться на проблеми із безпілотниками російського виробництва

Російська Федерація налагодила вітчизняне виробництво аналогів дронів-камікадзе «Шахед». Однак у «другій армії світу» почали скаржитися на проблеми з безпілотниками, виробленими у країні-агресорі.

Російський БПЛА "Герань-2"

Фото – twitter.com/real_sight

Напередодні зими путінські окупаційні сили намагаються економити ракети і найчастіше використовують для атак на Україну ударні БПЛА. Однак останні два тижні загарбники скаржаться на проблеми з аналогами «Шахедів», виробленими в РФ, інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал «Кремлівська табакерка».

«Визволителі» розповіли, що дрони типу «Герань-2» в якийсь момент втрачають управління і падають, при цьому з іранськими моделями такого не було. На думку загарбників, українські військові змогли підібрати засоби радіоелектронної боротьби під російські безпілотники.

Також існує думка про те, що на заводі в РФ змінили технологію виробництва дронів-камікадзе, внаслідок чого підприємство випускає не повний аналог іранського БПЛА.

Крім цього, росіяни не виключають, що в Україні створили сучасну РЕБ, яка дозволяє саджати чи збивати з маршруту «пташок» армії Путіна.

Нагадаємо, Іран модифікував свої дрони-камікадзе. У Повітряних силах ЗСУ пояснили, чому українській ППО буде складніше виявити нові «Шахеди».

Exit mobile version