У Буданова пояснили паузу в обміні військовополоненими з РФ

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов пояснив паузу в обміні полоненими з країною-агресором. Також він назвав кількість громадян, що їх раніше утримували російські окупанти, які повернулися додому.

Обмін полоненими

Фото – t.me/Koord_shtab

В ефірі національного телемарафону представник військової розвідки України повідомив, що держава-терорист із кінця літа фактично заморозила процес обміну військовополоненими, інформує «НБН».

Речник ГУР МОУ запевнив, що українська сторона робить все, щоб повернути всіх захисників, які утримуються російськими загарбниками.

За його словами, для нашої країни життя людей набагато цінніше, ніж для Росії. Глава Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу та інші путінські чиновники кажуть, що їм важливо повернути російських військовополонених, проте жодних зусиль для цього не докладають.

Юсов розповів, що Київ та Москва провели понад півсотні обмінів. Україна змогла повернути додому понад 2500 своїх громадян. При цьому представник ГУР не став розкривати кількість українців, яких утримують у Росії.

Раніше Юсов пояснив сенс відео із Кримським мостом, яке розвідка опублікувала 22 листопада. Кадри із тимчасово захопленого півострова заінтригували українців.

Exit mobile version