Чи можна було уникнути повномасштабної війни з Росією: що кажуть у Буданова

Начальник Відділу стратегічних комунікацій Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов відповів на питання, чи можна було уникнути повномасштабної війни з Російською Федерацією, розповівши, який виклик кинула наша країна державі-терористу.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю програмі «База №2» на YouTube-каналі «Радіо Байрактар» речник ГУР МОУ заявив, що питання про повномасштабне вторгнення РФ до нашої країни було вирішено давно, не в 2014 році і навіть не в 1991-му. Україна кинула виклик імперії, коли заявила, що хоче бути незалежною від Москви, інформує «НБН».

Представник військової розвідки України зазначив, що війна з росіянами ведеться дуже давно і він сподівається, що зараз фінал цієї боротьби, після якого наша країна зніме з ніг гирі РФ і буде рухатися вільно.

Говорячи про напад військ Путіна на Україну 24 лютого 2022 року, Юсов наголосив, що це питання не лише до нашої країни, а й до всього світу. Речник ГУР нагадав, що Російська Федерація до минулого року не була «миролюбним» сусідом, який хотів з Україною дружити та торгувати, але раптово «щось зіпсувалося».

Представник військової розвідки додав, що росіяни багато років були ордою, вбивцями та ворогами, тому відмова від права на існування – єдиний спосіб уникнення повномасштабної війни.

Раніше в ISW проаналізували заяви Путіна про «безмежну» Росію, якими диктатор намагається виправдати напад на Україну.

Exit mobile version