Намагаємось присвячувати час лише цим темам – перша леді зізналася, що обговорює в особистих розмовах із Зеленським

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як часто вона зустрічається з чоловіком і що вони обговорюють у особистих розмовах. Дружина президента зізналася, які теми дозволяють їм на кілька годин повернутися до нормального життя.

Володимир і Олена Зеленські

Фото – t.me/s/FirstLadyOfUkraine

В інтерв’ю азіатським ЗМІ Зеленська розповіла, що вони з чоловіком все ще живуть окремо, оскільки президент постійно перебуває в Офісі. Однак вони мають можливість бачитися кілька разів на тиждень і приділяти час сім’ї, інформує «НБН» з посиланням на YouTube-канал ОПУ.

За словами першої леді, в особистих розмовах вони обговорюють політику та війну, проте здебільшого предмет їхніх розмов – сім’я та діти. Наприклад, нещодавно подружжя говорило про подарунки для доньки Олександри та сина Кирила на день Святого Миколая.

Дружина глави держави зазначила, що завжди розповідає чоловікові новини про дітей, про їхнє навчання. Зеленська зізналася, що вони намагаються більше говорити про сім’ю, і ці теми повертають їх до нормального життя хоча б на кілька годин.

Нагадаємо, що окупанти на аукціоні продали «націоналізовану» квартиру Олени Зеленської у Криму. ЗМІ розповіли, скільки грошей одержали росіяни за житло родини українського лідера.

Exit mobile version