Окупанти запанікували через слова Зеленського щодо можливої мобілізації 400-500 тисяч українців

Глава держави Володимир Зеленський під час прес-конференції 19 грудня повідомив, що Генштаб ЗСУ просить додатково мобілізувати 400-500 тисяч осіб. Така новина викликала паніку у лавах окупантів.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» прокоментував новину про можливе посилення мобілізації в Україні. Автори публікації пишуть, що загарбники запанікували після того, як Зеленський висловився щодо набору 400-500 тисяч осіб у ЗСУ, інформує «НБН».

Співрозмовники Telegram-каналу серед окупантів поскаржилися, що за такого розвитку подій їм буде важко проводити так звану «спецоперацію». Джерело в Генштабі ЗС РФ відзначило, що росіянам «буде погано», якщо на додаток до цього Київ отримає зброю від західних партнерів.

За словами співрозмовника в оборонному відомстві країни-агресора, висловлювання Зеленського про додатковий призов 400-500 громадян свідчить про те, що Україна «замислила щось погане». Він висловив невдоволення тим, що поки у ЗСУ набирають людей, Кремль не може назвати мобілізацію в РФ мобілізацією.

Нагадаємо, під час «прямої лінії» Путін заявив, що в РФ нібито немає необхідності у додатковому наборі людей в окупаційні війська, похвалившись темпами мобілізації.

Exit mobile version