Ситуація перейде у руки України – ексспівробітник СБУ спрогнозував, коли закінчиться наступ військ РФ

Колишній співробітник Служби безпеки України Іван Ступак висловився про проблеми, які назрівають у путінських окупаційних військах. За його словами, загарбники активізувалися по всій лінії фронту, проте скоро втратять здатність іти у наступ.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Ступак прокоментував матеріал британського ЗМІ про те, що ЗС РФ можуть розпочати новий великий наступ під Харковом. Він зазначив, що на Лимано-Куп’янському напрямку росіяни мають військові з’єднання, які могли б використовуватися при спробі прориву. При цьому невідомо, яка ситуація склалася у цих підрозділах.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами ексспівробітника СБУ, у загарбників добре працюють логістичні шляхи. Однак на Херсонщині Сили оборони півтора місяці за допомогою дронів системно «відмінусовують» ліки, боєкомплекти та продукти окупантів.

Ступак вважає, що ці проблеми ЗС РФ з урахуванням величезних втрат у живій силі та техніці матимуть наслідки для ворога. Згідно з його прогнозом, у березні-наприкінці березня ситуація перейде у руки України, армія Путіна вже не зможе «тиснути».

Раніше військовий експерт Сергій Грабський назвав єдиний перспективний напрямок для проведення наступальних операцій захисниками.

Exit mobile version