Сирський розповів, що пережив кілька замахів на вбивство, спланованих у РФ

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський розповів іноземному ЗМІ, що він пережив кілька замахів на вбивство, які планувалися в Російській Федерації. Воєначальник вважає, що окупанти, як і раніше, бачать у ньому загрозу.

Олександр Сирський

Фото – facebook.com/MinistryofDefence.UA

В інтерв’ю агентству Reuters генерал повідомив, що росіяни неодноразово намагалися його вбити. На думку воєначальника, у Москві досі бачать у ньому загрозу, про що свідчать кілька замахів, інформує «НБН».

«Скажемо так: ми знайомі з ракетними ударами», – прокоментував командувач Сухопутних військ спроби країни-агресора усунути його.

Нагадаємо, що у травні минулого року кремлівські пропагандисти кілька днів поширювали фейки про те, що окупанти нібито ліквідували Сирського та головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного, намагаючись деморалізувати захисників та населення України.

Раніше глава держави Володимир Зеленський розповів про спроби росіян ліквідувати його. Український лідер розкрив, скільком замахам на його життя запобігли спецслужби з початку великої війни з Росією.

Exit mobile version