РФ удосконалила ракети Х-101: у Буданова розповіли, яким має бути хід України у відповідь

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький розповів, що росіяни суттєво вдосконалили свої крилаті ракети Х-101. Генерал-майор зазначив, що Україні потрібно робити хід у відповідь.

Вадим Скібіцький

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Заступник Буданова під час дискусійної програми у Давосі повідомив, що ворог модернізував крилаті ракети Х-101, щоб зробити їх менш уразливими для нашої ППО, інформує «НБН».

Генерал уточнив, що ця зброя зовсім інша, ніж та, яку путінські окупаційні сили застосовували на початку повномасштабної війни. За словами Скібіцького, до цих ракет додали теплові пастки, активний захист, систему радіоелектронної боротьби тощо.

Представник ГУР МОУ зазначив, що російські загарбники швидко навчаються, тому Україна має робити хід у відповідь. Нашій країні потрібно розвивати ППО, захищати ВПК, що дозволить ЗСУ перейти до контрнаступу та запобігти втраті територій.

Нагадаємо, у Буданова розповіли, скільки років необхідно країні-агресору для відновлення запасів високоточної зброї та потенціалу сухопутних військ.

Exit mobile version