У Повітряних силах висловилися про обіцяні Францією авіабомби AASM Hammer

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат висловився про французькі авіаційні бомби AASM Hammer, які Париж пообіцяв передати Україні. За словами полковника, це далекобійна зброя, велика кількість якої необхідна захисникам для атак на об'єкти ЗС РФ.

Французські авіабомби AASM Hammer

Фото – safran-group.com

В ефірі національного телемарафону полковник зазначив, що потрібно подивитися на полі бою, наскільки будуть корисними авіабомби AASM Hammer Силам оборони, інформує «НБН».

Ігнат висловив сподівання на те, що ця зброя буде також ефективною, як і раніше передана Україні західними партнерами. За словами речника ПС ЗСУ, захисникам потрібно більше засобів ураження таких, як крилаті ракети SCALP, Storm Shadow, протирадіолокаційні ракети HARM та авіабомби JDAM.

Представник Повітряних сил наголосив, що питання саме у кількості такої далекобійної зброї для Сил оборони, щоб вони могли завдавати болючих ударів по ворогові, як це було з атаками на штаб Чорноморського флоту РФ та кораблі окупантів у Криму.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України пояснили, чому захисникам важливо отримати Taurus, розповівши про особливості цих німецьких ракет.

Exit mobile version