Ракетний удар РФ по Харкову: в ОВА повідомили про збільшення кількості загиблих

Сьогоднішня ранкова терористична атака на Харків забрала життя мирних жителів, і їхня кількість продовжує зростати. Наразі відомо про шість загиблих мирних жителів через ракетний удар по цивільних будинках.

Запуск ракети

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, про це повідомили в Харківській ОВА.

Зазначається, що шостою жертвою стала 21-річна жінка. Рятувальникам вдалося розблокувати її тіло з-під завалів зруйнованого будинку.

Згідно з оновленими даними, у лікарнях міста перебуває 28 осіб, серед них 3 дітей віком 10, 12 та 17 років. Загалом серед дорослих 4 людини перебувають у важкому стані.

Атака призвела до пошкодження понад 100 багатоповерхових будівель, а також було призупинено електропостачання близько 11 тисяч абонентів. З них 10 тисяч уже знову мають електрику, і до кінця дня планується відновлення решти.

Вибухова хвиля спричинила пошкодження понад 3 тисяч вікон. 300 із них уже встигли відремонтувати працівники комунальних служб. Тривають рятувальні роботи.

Трішки згодом, нажаль, Синєгубов оновоив інформацію про загиблих в результаті ранішнього удару по Харкову, відзначивши, що вже померли 7 громадян України.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що вранці Росія завдала ракетного удару по Харкову і Києву.

Exit mobile version