Розстріляв своїх «друзів»: на окупованій Луганщині РФ зазнала втрат через сварку загарбників

У лавах «другої армії світу» стався черговий інцидент із «розбірками» окупантів, який закінчився вбивством та пораненнями «визволителів». В ОРЛО п'яний загарбник відкрив вогонь із автомата по своїм товаришам по службі.

Російський окупант

Фото – tass.ru

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів розповів, що в «ЛНР» нетверезий окупант розстріляв своїх «друзів». Внаслідок інциденту ЗС РФ зазнали втрат, інформує «НБН».

Повідомляється, що в районі села Курячівка вночі 7 лютого виявили тіла двох «визволителів». Один загарбник був госпіталізований з вогнепальним пораненням грудної клітки. Боєць армії Путіна, який вижив, зізнався, що вони з товаришами в полі близько 03:00 ночі випивали.

Якоїсь миті між окупантами спалахнула сварка, один із них схопився за автомат і відкрив вогонь по своїх «друзях». В результаті два загарбники одразу ж вирушили на «концерт Кобзона», а одному пощастило стати «вантажем 300».

«Визволителя», який розстріляв своїх товаришів по службі, затримали.

Нагадаємо, що 5 лютого подібний смертельний інцидент за участю бійців ЗС РФ стався в Курській області, було вбито контрактника.

Exit mobile version