У Буданова пояснили мету інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону

Прессекретар Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов прокоментував спілкування американського «журналіста» Такера Карлсона із президентом-агресором Володимиром Путіним. За його словами, це інтерв'ю – спецоперація Росії.

Андрій Юсов

Фото – suspilne.media

В ефірі національного телемарафону речник ГУР МОУ розповів, що інтерв’ю глави РФ «американському Соловйову» – спецоперація Москви, спрямована на вільний західний світ, захід впливу й ІПСО, інформує «НБН».

За словами представника військової розвідки, для російського керівництва дуже важливою є аудиторія на Заході, незважаючи на те, як про неї постійно висловлюються пропагандисти. Спецслужби держави-терориста витрачають колосальні кошти, щоби намагатися впливати на демократичний світ.

Юсов зазначив, що спілкування Путіна зі скандально відомим трампістом було покликане донести голос диктатора до західних країн, які так ненавидять в РФ. Проте глобально Кремль не досяг своєї мети, що підтверджують оцінки інтерв’ю, озвучені політиками, провідними експертами та політологами.

Нагадаємо, в ISW розповіли, чому Путін погодився на спілкування з Карлсоном.

Exit mobile version