Допомагав окупантам відбирати бізнес та майно: у Бердянській МВА повідомили про ліквідацію колаборанта

У неділю, 11 лютого, у Бердянській міській військовій адміністрації повідомили про ліквідацію місцевого колаборанта Олександра Галія, який перейшов на бік ворога ще на початку окупації. Зрадник України допомагав росіянам відбирати бізнес та майно у містян.

Бердянськ

Фото – vesti.ru

У Telegram-каналі Бердянської МВА повідомляється, що 10 лютого у місті було ліквідовано зрадника України Олександра Галія, який одним із перших пішов на співпрацю з ворогом. Колаборант допомагав росіянам відбирати у місцевого населення бізнес та майно, інформує «НБН».

Фото – t.me/berdmisk

До початку повномасштабної війни Галій на прізвисько «Саня Спічкін» займався переробкою сміття та продажем тютюнових виробів. З приходом російських військ у Запорізьку область колаборант став допомагати загарбникам обкрадати його співвітчизників, а також доповідав місцевій «владі» про українських патріотів.

Telegram-канал «Бердянськ Сьогодні» зазначає, що офіційних повідомлень про те, як ліквідували соратника окупантів, немає. Проте є інформація, що на «концерт Кобзона» зрадник України вирушив шляхом отруєння.

Нагадаємо, що у тимчасово захопленому Лисичанську Луганської області 3 лютого ліквідували «міністра НС ЛНР».

Exit mobile version