У Маріуполі отруїли шістьох організаторів «виборів»: серед ліквідованих важливі гості з Москви

Як заявляють росЗМІ, у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області отруїли шістьох організаторів «переобрання» кремлівського диктатора Володимира Путіна на пост президента РФ. Серед загиблих двоє колаборантів та четверо важливих гостей із Москви.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в «поліції ДНР», пише, що кілька днів тому в одній із квартир у Маріуполі виявили тіла двох жінок та чотирьох чоловіків, інформує «НБН».

Повідомляється, що ними виявилися двоє колаборантів, які мали працювати на «виборах» від «Єдиної Росії», та четверо важливих гостей зі столиці РФ – політичні активісти та співробітники ЦВК, вони приїхали організовувати та перевіряти роботу «виборчих комісій».

Зрадники України та гості з Москви отруїлися їжею та пивом, які їм доставили з місцевого ресторану. У стравах та напоях виявили смертельні дози миш’яку. У закладі громадського харчування слідів отрути окупанти не виявили, при цьому безслідно зник кур’єр, який доставляв замовлення.

Нагадаємо, 19 лютого в Росії заявили про замах на Пасічника. Ватажка «ЛНР» нібито намагалися отруїти.

Exit mobile version